MAAK INDRUK MET JOUW

VIDEOCLIP

Jouw single is natuurlijk niet compleet zonder een videoclip! 
Een film die het verhaal van jouw muziek uitbeeld met jou zelf in de hoofdrol! Opgenomen & afgewerkt in echte 4K kwaliteit op high end apparatuur. Dat verschil zie je! 

EEN GOED VERHAAL

VERKOOPT

Feest, verdriet, liefde of ruzie. Jouw nummer vertelt een verhaal. Om de boodschap van jouw nummer extra kracht bij te zetten is een goede storyline in jouw videoclip essentieel. Zo heb jij een minifilm die de kijker geboeid houdt tot de laatste seconde. 

 

 

ALLEEN DE BESTE

KWALITEIT

Ons ToffeClips team heeft gewerkt met vele bekende en minder bekende artiesten uit verschillende genres. Wij filmen en monteren standaard alles in echte 4K kwaliteit. Wij werken met ons eigen high end filmapparatuur en maken clips waar we trots op zijn. Wij leveren de videoclip af in meerdere bestandsformaten. Zo is jouw clip gelijk geschikt voor Televisiezenders zoals TV Oranje maar ook voor YouTube en andere platformen. We laten je natuurlijk niet zwemmen en geven je instructie welk bestand je waarvoor gebruikt. 

ONZE TOFFE CLIPS

STANDAARD 

Onze videoclips komen standaard met:

 • Concept filmscript
 • Indien van toepassing kosteloze inzet van onze gecertificeerde dronepiloot
 • Digitale levering in meerdere bestandsformaten geschikt voor nagenoeg alle platformen 
 • Montage & levering in volwaardige 4K kwaliteit
 • Indien gewenst: Aanlevering bij diverse Televisiestations/programma’s in ons netwerk
 • Publicatie op het ToffeClips YouTube kanaal
 • YouTube thumbnail 

SPECIALS

Wil je nog een stapje extra? Dat kan!
Ons team kan namelijk nog veel meer bieden.

Denk hierbij aan onder andere:

 • Green Screen producties
 • 3D Tracking
 • Visual Effects
 • TikTok & Reel producties 
 • Teasers & Promo’s
 • Social Advertising

Laat ons jouw wensen weten en wij maken voor jou een vrijblijvende offerte op maat. 

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@voorartiesten.nl

WAT GEBEURT ER NA HET INVULLEN VAN HET FORMULIER?

Ons team neemt jouw aanvraag in behandeling en gaat ermee aan de slag.
We nemen contact met je op voor het bespreken van jouw wensen en maken op basis van dit gesprek een concept filmscript. Hierin leggen we het bedachte verhaal vast en benoemen we de benodigdheden. Dit script sturen we naar jou ter keuring. Ben je het eens met het concept dan plannen we een datum en locatie voor de opname. 

IK WIL LIEVER EERST EVEN OVERLEGGEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Je kunt ons team altijd mailen op hallo@voorartiesten.nl.

Wil je liever gebeld worden? Ook dat is geen probleem! Laat per e-mail jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! 

HOE WERKT DE BETALING?

Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen en we met jou hebben overlegd wat er moet gebeuren ontvang je van ons een factuur voor jouw bestelling. 
Deze factuur is voorzien van een iDeal link zodat je gemakkelijk, veilig en snel online kunt betalen. Overmaken mag natuurlijk ook, maar houd er dan rekening mee dat het verwerken wat langer kan duren. Zodra we jouw betaling binnen hebben gaan we aan de slag. 

Kan ik ook achteraf betalen?

VoorArtiesten.nl werkt exclusief met facturering vooraf. Wij willen graag onze cashflow gezond houden zodat we de producten en diensten kunnen blijven leveren waar jij blij van wordt! Wij willen zekerheid van kwaliteit en productiviteit kunnen bieden. Daarnaast moet ook ons team elke maand eten. Door exclusief te werken met facturering vooraf kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf garanderen en voor jou klaar staan wanneer je ons nodig hebt! 

WAT IS DE LEVERTIJD?

VoorArtiesten streeft er naar om alle producten zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Je hoeft bij ons geen maanden te wachten op jouw bestelling.
Maar goed bereid kost soms even tijd! We willen kwaliteit leveren en iedere opdracht de aandacht geven die het verdient. 
Na het plaatsen van je bestelling laten we je altijd weten wat de verwachtte levertijd van jouw order is, aangezien dit kan verschillen per product en op basis van jouw wensen.