Promotie

FOTOKAARTEN

Iedere artiest die zichzelf op de markt wil zetten heeft ze: Fotokaarten! En daar is een hele goeie reden voor! Zelden is een marketingtool zo effectief voor artiesten als de fotokaart. Deze handzame kaarten zijn een echt verzamelobject voor jouw fans! Maar dat niet alleen. Fotokaarten zijn graag geziene gasten bij radio- en televisiestations en menig bezoeker neemt ze met liefde mee naar huis.

Unieke

VERZAMELING

Wist je dat fotokaarten echte verzamelobjecten zijn? Menig muziekfan heeft thuis een muur vol hangen met kaarten. Muziekfans staan in de rij voor het ontvangen van gesigneerde fotokaarten van artiesten voor en na optredens. Zelfs wij krijgen met veel regelmaat de vraag van muziekfans of wij fotokaarten willen opsturen. Ze staan er echt om te springen. Het is het ultieme visitekaartje voor zowel je fans als je boekers. Je zult namelijk ook zien dat menig radio en televisiestation artiesten fotokaarten gebruikt om hun studio te decoreren. Dan denk je misschien… wat heb ik daar nu aan, dat ze daar aan de muur hangen? Maar onderschat niet hoeveel mensen er over de vloer komen bij de verschillende stations. Daarnaast maken veel stations tegenwoordig gebruik van webcams waarmee ze hun DJ’s in beeld brengen tijdens live uitzendingen. Wat zie je achter die DJ’s? Juist… Jouw fotokaart! 😉  Achterblijven is geen optie en dus zijn fotokaarten een echte must have voor artiesten!

ALLEEN DE BESTE

KWALITEIT

Je hebt ze vast wel eens gezien. Van die dunne fotokaartjes die je zo kapot scheurt. Vaak met een wazige, slechte bedrukking. Lelijk toch? Nou dat vinden wij dus ook!
Als artiest moet je laten zien dat jij jezelf wel serieus neemt en een belangrijk onderdeel daarvan is jouw uitstraling. Daarmee bedoelen we niet alleen hoe je je op en om het podium gedraagt, maar ook de uitstraling van jouw promotiematerialen.

Wij willen dat jij goed voor de dag komt! Daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons.
De fotokaarten van VoorArtiesten.nl worden gedrukt op extra stevig karton. Voor de ervaren DTP’ers onder jullie: 400gr speciaal gestreken sulfaatkarton.
We lamineren de voorzijde UV glanzend. Zo beschermen we niet alleen de opdruk tegen beschadigingen maar komen de kleuren en jouw foto extra levendig uit.
De achterzijde houden we mat zodat deze eventueel makkelijk te beschrijven is.

STANDAARD MODELLEN

Onderstaande prijzen zijn inclusief:

 • Ontwerp voor- en achterkant
 • Kleine correcties aan aangeleverd materiaal (Indien nodig)
 • Drukwerk op 400gr extra stevig materiaal
 • Voorzijde met glans en UV bescherming
 • Digitale proefdruk
 • Levering op 1 adres binnen Nederland

Alle prijzen zijn exlusief 21% btw

FOTOKAART A6
250 stuks €95,-
500 stuks €105,-
1000 stuks €115,-
2500 stuks €160,-

 

 

 

FOTOKAART A5
250 stuks €120,-
500 stuks €135,-
1000 stuks €155,-
2500 stuks €280,-

 

 

 

SPECIALS

Wil je echt iets anders dan anderen? Dat kan! 

Zo leveren wij ook fotokaarten op andere materialen en met andere afwerkingen. 

Denk hierbij aan onder andere:

 • Matte laminaat
 • Soft-Touch laminaat
 • Linnenstructuur
 • Luxere materialen
 • Goudfolie 
 • Zilverfolie
 • Afwijkende formaten

Laat ons jouw wensen weten en we geven je een vrijblijvende offerte! 

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Welk formaat fotokaarten zou je graag willen?

Hoeveel kaarten wil je bestellen?

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@voorartiesten.nl

WAT GEBEURT ER NA HET INVULLEN VAN HET FORMULIER?

Ons team neemt jouw aanvraag in behandeling en gaat ermee aan de slag. 
Indien nodig nemen we eerst even contact met je op. We maken dan voor jou een zogeheten “Digitale Proefdruk”. Een digitaal voorbeeld van jouw fotokaart. 
Zodra je deze hebt goedgekeurd starten wij met het drukken van de kaarten en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

IK WIL LIEVER EERST EVEN OVERLEGGEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Je kunt ons team altijd mailen op hallo@voorartiesten.nl.

Wil je liever gebeld worden? Ook dat is geen probleem! Laat per e-mail jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! 

HOE WERKT DE BETALING?

Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen en we met jou hebben overlegd wat er moet gebeuren ontvang je van ons een factuur voor jouw bestelling. 
Deze factuur is voorzien van een iDeal link zodat je gemakkelijk, veilig en snel online kunt betalen. Overmaken mag natuurlijk ook, maar houd er dan rekening mee dat het verwerken wat langer kan duren. Zodra we jouw betaling binnen hebben gaan we aan de slag met het ontwerp en sturen we jou een digitale proefdruk. Na akkoord plaatsen we de bestelling in druk en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

Kan ik ook achteraf betalen?

VoorArtiesten.nl werkt exclusief met facturering vooraf. Wij willen graag onze cashflow gezond houden zodat we de producten en diensten kunnen blijven leveren waar jij blij van wordt! Wij willen zekerheid van kwaliteit en productiviteit kunnen bieden. Daarnaast moet ook ons team elke maand eten. Door exclusief te werken met facturering vooraf kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf garanderen en voor jou klaar staan wanneer je ons nodig hebt! 

WAT IS DE LEVERTIJD?

VoorArtiesten streeft er naar om alle producten zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Je hoeft bij ons geen maanden te wachten op jouw bestelling.
Maar goed bereid kost soms even tijd! We willen kwaliteit leveren en iedere opdracht de aandacht geven die het verdient. 
Na het plaatsen van je bestelling laten we je altijd weten wat de verwachtte levertijd van jouw order is, aangezien dit kan verschillen per product en op basis van jouw wensen.