Promotie

FLYERS

Je ziet ze overal liggen “Flyers”. Deze voordelige fysieke reclametool is van oudsher een van de meest effectieve manieren om jouw boodschap aan de man te brengen.
Of het nu gaat om het promoten van evenementen, bedrijven of politici, flyers zijn niet weg te denken uit jouw marketingstrategie.

ALTIJD

HANDIG

Door het makkelijke, handzame formaat van flyers kun je deze overal mee naartoe nemen. Zo kun je ze uitdelen op straat, neerleggen bij winkels of ophangen.
Mensen nemen flyers ook gemakkelijk mee. Ze zijn goed vouwbaar en passen over het algemeen in iedere broek- of jaszak. Met een dubbelzijdige bedrukking heb je de mogelijkheid om aan beide kanten van de flyer een andere boodschap te plaatsen. Zo zou je aan de voorkant jouw evenement kunnen promoten en aan de achterkant meer informatie kwijt kunnen over jezelf. Je zou ook één kant kunnen gebruiken voor jouw boodschap en de andere kant voor een advertentie van jouw sponsor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

ALLEEN DE BESTE

KWALITEIT

Hoe vaak zie je geen flyers gedrukt op zeer dun papier? Van die flyers die bij het minste en geringste al kapot scheuren met een wazige en doffe bedrukking?
Dat wil jij toch niet?
Wij willen in ieder geval dat jij goed voor de dag komt! Daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons.
Om uit de massa te springen drukken we bij VoorArtiesten.nl al onze flyers op extra stevig 250gr. coated papier.
Dit houd in dat jouw flyers sterk aanvoelen en een luxe zijdeglans hebben voor nog meer uitstraling en levendige kleuren. Je voelt & ziet het verschil gelijk!

STANDAARD MODELLEN

Onderstaande prijzen zijn inclusief:

 • Ontwerp voor- en achterkant
 • Kleine correcties aan aangeleverd materiaal (Indien nodig)
 • Drukwerk op 250gr stevig papier
 • Dubbelzijdig glossy bescherming
 • Digitale proefdruk
 • Levering op 1 adres binnen Nederland

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

FLYERS A6
250 stuks €55,-
500 stuks €60,-
1000 stuks €65,-
2500 stuks €90,-

 

 

 

FLYERS A5
250 stuks €70,-
500 stuks €80,-
1000 stuks €90,-
2500 stuks €130,-

 

 

 

SPECIALS

Wil je echt iets anders dan anderen? Dat kan!

Zo leveren wij ook flyers op andere materialen en met andere afwerkingen.

Denk hierbij aan onder andere:

 • Matte laminaat
 • Linnenstructuur
 • Luxere materialen
 • Goudfolie
 • Zilverfolie
 • Afwijkende formaten

Laat ons jouw wensen weten en we geven je een vrijblijvende offerte!

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Welk formaat flyers zou je graag willen?

Hoeveel flyers wil je bestellen?

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@voorartiesten.nl

WAT GEBEURT ER NA HET INVULLEN VAN HET FORMULIER?

Ons team neemt jouw aanvraag in behandeling en gaat ermee aan de slag. 
Indien nodig nemen we eerst even contact met je op. We maken dan voor jou een zogeheten “Digitale Proefdruk”. Een digitaal voorbeeld van jouw flyers. 
Zodra je deze hebt goedgekeurd starten wij met het drukken van de flyers en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

IK WIL LIEVER EERST EVEN OVERLEGGEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Je kunt ons team altijd mailen op hallo@voorartiesten.nl.

Wil je liever gebeld worden? Ook dat is geen probleem! Laat per e-mail jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! 

HOE WERKT DE BETALING?

Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen en we met jou hebben overlegd wat er moet gebeuren ontvang je van ons een factuur voor jouw bestelling. 
Deze factuur is voorzien van een iDeal link zodat je gemakkelijk, veilig en snel online kunt betalen. Overmaken mag natuurlijk ook, maar houd er dan rekening mee dat het verwerken wat langer kan duren. Zodra we jouw betaling binnen hebben gaan we aan de slag met het ontwerp en sturen we jou een digitale proefdruk. Na akkoord plaatsen we de bestelling in druk en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

Kan ik ook achteraf betalen?

VoorArtiesten.nl werkt exclusief met facturering vooraf. Wij willen graag onze cashflow gezond houden zodat we de producten en diensten kunnen blijven leveren waar jij blij van wordt! Wij willen zekerheid van kwaliteit en productiviteit kunnen bieden. Daarnaast moet ook ons team elke maand eten. Door exclusief te werken met facturering vooraf kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf garanderen en voor jou klaar staan wanneer je ons nodig hebt! 

WAT IS DE LEVERTIJD?

VoorArtiesten streeft er naar om alle producten zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Je hoeft bij ons geen maanden te wachten op jouw bestelling.
Maar goed bereid kost soms even tijd! We willen kwaliteit leveren en iedere opdracht de aandacht geven die het verdient. 
Na het plaatsen van je bestelling laten we je altijd weten wat de verwachtte levertijd van jouw order is, aangezien dit kan verschillen per product en op basis van jouw wensen.