Laat je zien met

ROLL-UP BANNERS

Wil je dat mensen onthouden wie er staat te zingen? Dan is een roll-up banner jouw beste vriend! Deze veelzijdige banners neem je gemakkelijk mee en zet je in een handomdraai op. Zo is op elke foto en/of video die men van je maakt te zien wie jij bent en hoe ze jou kunnen boeken!

ALTIJD

ZICHTBAAR

Als artiest heb je veel concullega’s. Op 1 feest treden vaak meerdere artiesten op en is het vaak niet duidelijk wie er staat te zingen. Mensen filmen, fotograferen en gaan zelfs live op Facebook. Daardoor heb jij de kans om jezelf te laten zien aan de vele volgers van diegene in de zaal. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen die live meekijkt weet wie jij bent? Juist! Met zo’n dikke vette roll-up banner! Daarmee laat jij zien wie jij bent! Met een sterke foto en korte, maar krachtige vermelding van je boekingsinformatie is het de ultieme manier om jezelf te laten zien!

 

 

ALLEEN DE BESTE

KWALITEIT

Je hebt ze vast wel eens gezien. Van die wankele roll-up banners met rafelende doeken die op het punt staan om in te storten. Bij VoorArtiesten leveren we enkel banners van hoge kwaliteit! Onze roll-up banners zijn standaard 1 meter breed en 2 meter hoog! Daardoor heb je net even dat beetje extra ruimte om jouw foto en informatie goed tot zijn recht te laten komen! 

De Premium Deluxe voet van onze banners zorgt voor perfecte stabiliteit en zorgt ervoor dat de banners verantwoord kunnen worden opgerold in het systeem. 

De banner zelf is gemaakt van extra sterk doek met een block-out afwerking waardoor er geen licht doorheen kan schijnen. Zo voorkom je dat mensen door jouw banner heen kijkt. Ook wordt het doek stevig afgewerkt zodat hij lang mooi blijft en je er een hele tijd zorgeloos van kunt genieten.

Het hele systeem neem je gemakkelijk mee  naar ieder optreden in de gratis meegeleverde draagtas

STANDAARD 

Onderstaande prijzen zijn inclusief:

 • Design banner
 • Kleine correcties aan aangeleverd materiaal (Indien nodig)
 • Drukwerk op extra stevig banner materiaal
 • Stabiele Premium Deluxe voet
 • Kant-En-Klaar gemonteerd
 • Draagtas
 • Digitale proefdruk
 • Levering op 1 adres binnen Nederland

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Roll-Up BANNER 
1 stuks €120,-
2 stuks €230,-
3 stuks €320,-
4 stuks €410,-

 

 

 

SPECIALS

Wil je echt iets anders dan anderen? Dat kan!

Zo leveren wij ook spandoeken op andere materialen en met andere systemen.

Denk hierbij aan onder andere:

 • Luxe zwarte voet
 • Winddoorlatende mesh
 • XXL Banners 
 • Dubbelzijdige Roll-up banners
 • Outdoor systemen

Laat ons jouw wensen weten en we geven je een vrijblijvende offerte!

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Hoeveel roll-up banners wil je bestellen?

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@voorartiesten.nl

WAT GEBEURT ER NA HET INVULLEN VAN HET FORMULIER?

Ons team neemt jouw aanvraag in behandeling en gaat ermee aan de slag. 
Indien nodig nemen we eerst even contact met je op. We maken dan voor jou een zogeheten “Digitale Proefdruk”. Een digitaal voorbeeld van jouw roll-up banner. 
Zodra je deze hebt goedgekeurd starten wij met het drukken en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

IK WIL LIEVER EERST EVEN OVERLEGGEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Je kunt ons team altijd mailen op hallo@voorartiesten.nl.

Wil je liever gebeld worden? Ook dat is geen probleem! Laat per e-mail jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! 

HOE WERKT DE BETALING?

Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen en we met jou hebben overlegd wat er moet gebeuren ontvang je van ons een factuur voor jouw bestelling. 
Deze factuur is voorzien van een iDeal link zodat je gemakkelijk, veilig en snel online kunt betalen. Overmaken mag natuurlijk ook, maar houd er dan rekening mee dat het verwerken wat langer kan duren. Zodra we jouw betaling binnen hebben gaan we aan de slag met het ontwerp en sturen we jou een digitale proefdruk. Na akkoord plaatsen we de bestelling in druk en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

Kan ik ook achteraf betalen?

VoorArtiesten.nl werkt exclusief met facturering vooraf. Wij willen graag onze cashflow gezond houden zodat we de producten en diensten kunnen blijven leveren waar jij blij van wordt! Wij willen zekerheid van kwaliteit en productiviteit kunnen bieden. Daarnaast moet ook ons team elke maand eten. Door exclusief te werken met facturering vooraf kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf garanderen en voor jou klaar staan wanneer je ons nodig hebt! 

WAT IS DE LEVERTIJD?

VoorArtiesten streeft er naar om alle producten zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Je hoeft bij ons geen maanden te wachten op jouw bestelling.
Maar goed bereid kost soms even tijd! We willen kwaliteit leveren en iedere opdracht de aandacht geven die het verdient. 
Na het plaatsen van je bestelling laten we je altijd weten wat de verwachtte levertijd van jouw order is, aangezien dit kan verschillen per product en op basis van jouw wensen.