Promotie

POSTERS

Als het op effectieve en opvallende marketing aankomt, zijn posters al sinds mensenheugenis een onmisbaar onderdeel van ons straatbeeld. Bij VoorArtiesten.nl begrijpen we het belang van een indrukwekkende visuele aanwezigheid, en daarom ontwerp en drukt ons team hoogwaardige posters  die jouw boodschap op een unieke manier overbrengen.

ALTIJD

RELEVANT

Waarom kiezen voor posters? Omdat ze, zelfs in dit digitale tijdperk, nog steeds een krachtig en direct communicatiemiddel zijn. Stel je voor dat je een geweldig concert, een spannende presentatie of een belangrijke aankondiging wilt doen. Wat is dan een betere manier om jouw boodschap over te brengen dan met een poster die mensen niet kunnen negeren? Of je nu een opkomende muzikant, een kunstenaar, een toneelgezelschap of een evenementenorganisator bent, posters kunnen de sleutel zijn tot het vergroten van je zichtbaarheid en het aantrekken van een enthousiast publiek.

Bij VoorArtiesten.nl brengen we graag jouw ideeën tot leven. We ontwerpen de poster afgestemd op jouw specifieke behoeften en stijl. Of je nu een strak en professioneel ontwerp wilt voor een zakelijke presentatie of een kleurrijk en opvallend ontwerp voor een muziekevenement, wij hebben de tools en expertise om je te helpen.

ALLEEN DE BESTE

KWALITEIT

Hoe vaak zie je geen posters gedrukt op zeer dun papier? Van die posters die bij het minste en geringste al kapot scheuren met een wazige en doffe bedrukking?
Dat wil jij toch niet?
Wij willen in ieder geval dat jij goed voor de dag komt! Daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons.
Om uit de massa te springen drukken we bij VoorArtiesten.nl al onze posters op extra stevig coated papier.
Dit houd in dat jouw posters sterk aanvoelen en een luxe zijdeglans hebben voor nog meer uitstraling en levendige kleuren. Je voelt & ziet het verschil gelijk!

Onze speciale Outdoor posters worden gedrukt op waterbestendig papier en afgewerkt voor extra bescherming tegen zon & natuur. Zo kun je zorgeloos jouw reclame ophangen en blijft deze lang mooi! 

STANDAARD MODELLEN

Onderstaande prijzen zijn inclusief:

 • Ontwerp van de poster
 • Kleine correcties aan aangeleverd materiaal (Indien nodig)
 • Drukwerk op stevig papier
 • Digitale proefdruk
 • Levering op 1 adres binnen Nederland

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

POSTER A4
10 stuks €25,-
25 stuks €35,-
50 stuks €50,-
100 stuks €80,-

 

 

 

Poster A3
10 stuks €35,-
25 stuks €45,-
50 stuks €60,-
100 stuks €90,-

 

 

 

POSTER A2
1 stuks €25,-
5 stuks €50,-
10 stuks €90,-
25 stuks €125,-

 

 

 

Poster A1
1 stuks €35,-
5 stuks €75,-
10 stuks €125,-
25 stuks €200,-

 

 

 

POSTER A0
1 stuks €50,-
5 stuks €100,-
10 stuks €150,-
25 stuks €300,-

 

 

 

SPECIALS

Wil je echt iets anders dan anderen? Dat kan!

Zo leveren wij ook posters op andere materialen en met andere afwerkingen.

Denk hierbij aan onder andere:

 • Matte laminaat
 • Linnenstructuur
 • Luxere materialen
 • Outdoor
 • Scheurvast
 • Same Day productie
 • Afwijkende formaten

Wil je dezelfde poster op verschillende formaten? Dan betaal je uiteraard maar 1x de ontwerpkosten en krijg je dus bundelkorting. 

Laat ons jouw wensen weten en we geven je een vrijblijvende offerte!

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Welk formaat posters zou je graag willen?

Hoeveel flyers wil je bestellen?

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@voorartiesten.nl

WAT GEBEURT ER NA HET INVULLEN VAN HET FORMULIER?

Ons team neemt jouw aanvraag in behandeling en gaat ermee aan de slag. 
Indien nodig nemen we eerst even contact met je op. We maken dan voor jou een zogeheten “Digitale Proefdruk”. Een digitaal voorbeeld van jouw posters.
Zodra je deze hebt goedgekeurd starten wij met het drukken van de posters en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

IK WIL LIEVER EERST EVEN OVERLEGGEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Je kunt ons team altijd mailen op hallo@voorartiesten.nl.

Wil je liever gebeld worden? Ook dat is geen probleem! Laat per e-mail jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! 

HOE WERKT DE BETALING?

Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen en we met jou hebben overlegd wat er moet gebeuren ontvang je van ons een factuur voor jouw bestelling. 
Deze factuur is voorzien van een iDeal link zodat je gemakkelijk, veilig en snel online kunt betalen. Overmaken mag natuurlijk ook, maar houd er dan rekening mee dat het verwerken wat langer kan duren. Zodra we jouw betaling binnen hebben gaan we aan de slag met het ontwerp en sturen we jou een digitale proefdruk. Na akkoord plaatsen we de bestelling in druk en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

Kan ik ook achteraf betalen?

VoorArtiesten.nl werkt exclusief met facturering vooraf. Wij willen graag onze cashflow gezond houden zodat we de producten en diensten kunnen blijven leveren waar jij blij van wordt! Wij willen zekerheid van kwaliteit en productiviteit kunnen bieden. Daarnaast moet ook ons team elke maand eten. Door exclusief te werken met facturering vooraf kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf garanderen en voor jou klaar staan wanneer je ons nodig hebt! 

WAT IS DE LEVERTIJD?

VoorArtiesten streeft er naar om alle producten zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Je hoeft bij ons geen maanden te wachten op jouw bestelling.
Maar goed bereid kost soms even tijd! We willen kwaliteit leveren en iedere opdracht de aandacht geven die het verdient. 
Na het plaatsen van je bestelling laten we je altijd weten wat de verwachtte levertijd van jouw order is, aangezien dit kan verschillen per product en op basis van jouw wensen.