PROMOOT JEZELF MET EEN GOED

PERSBERICHT

Heb jij een gloednieuwe single en wil je die promoten? Dan hoort daar natuurlijk een ijzersterk persbericht bij! Een goed verhaal verkoopt jouw nummer namelijk aanzienlijk beter dan een 13 in een dozijn generiek bericht. Het schrijversteam van VoorArtiesten.nl schrijft voor jouw release een uniek en persoonlijk persbericht! 

EEN GOED VERHAAL

VERKOOPT

Het belang van een goed persbericht wordt vaak onderschat. Radio- en televisiestations krijgen wekelijks tientallen tot honderden persberichten binnen. Een hele klus om deze dus door te lezen. De realiteit is dat er in 1 oogopslag besloten wordt of een bericht gelezen gaat worden of niet. Daarom is het van belang dat jouw persbericht uit de massa springt! Als je bericht gelezen gaat worden moet hij inhoudelijk ook staan als een huis met informatie waar de lezer iets mee kan en een verhaal wat smaakt naar meer. 

ALLEEN DE BESTE

KWALITEIT

Het persbericht gaat om jou en jouw liedje. Wij schrijven jouw verhaal gebaseerd op een persoonlijk gesprek met jou. We verdiepen ons in het nummer en in jou als artiest. Zo kunnen we een eerlijk verhaal maken. Jouw persbericht maken we op in de gewenste huisstijl. Dat kan die van jouw platenlabel zijn, maar ook die van jou zelf. Welke stijl het ook wordt, jij en het nummer staan centraal. Niet jouw plugger, niet jouw manager, niet jouw label, niet VoorArtiesten.nl, maar JIJ en jouw muziek! 

Na het schrijven en opmaken krijg je van ons het document ter controle. Na goedkeuring sturen wij jou het definitieve persbericht in verschillende bestandsformaten zodat iedereen deze kan bekijken. 

STANDAARD 

Onderstaande prijzen zijn inclusief:

  • Schrijven van het persbericht
  • Opmaak in gewenste huisstijl
  • Digitale levering
  • Levering in verschillende bestandsformaten

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

PERSBERICHT 

€25,- 

LABEL

Heb jij een eigen label en wil je meerdere persberichten door ons laten maken? Dat kan!

Laat ons jouw wensen weten en we geven je een vrijblijvende offerte!

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@voorartiesten.nl

WAT GEBEURT ER NA HET INVULLEN VAN HET FORMULIER?

Ons team neemt jouw aanvraag in behandeling en gaat ermee aan de slag.
We nemen contact met je op voor een persoonlijk gesprek zodat we jouw verhaal zo goed mogelijk kunnen schrijven. Zodra wij alle informatie hebben gekregen gaat ons schrijversteam aan de slag om voor jou een ijzersterk persbericht te schrijven. 

IK WIL LIEVER EERST EVEN OVERLEGGEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Je kunt ons team altijd mailen op hallo@voorartiesten.nl.

Wil je liever gebeld worden? Ook dat is geen probleem! Laat per e-mail jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! 

HOE WERKT DE BETALING?

Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen en we met jou hebben overlegd wat er moet gebeuren ontvang je van ons een factuur voor jouw bestelling. 
Deze factuur is voorzien van een iDeal link zodat je gemakkelijk, veilig en snel online kunt betalen. Overmaken mag natuurlijk ook, maar houd er dan rekening mee dat het verwerken wat langer kan duren. Zodra we jouw betaling binnen hebben gaan we aan de slag. Na akkoord maken we het persbericht in diverse bestandsformaten op en leveren we deze digitaal bij jou af! 

Kan ik ook achteraf betalen?

VoorArtiesten.nl werkt exclusief met facturering vooraf. Wij willen graag onze cashflow gezond houden zodat we de producten en diensten kunnen blijven leveren waar jij blij van wordt! Wij willen zekerheid van kwaliteit en productiviteit kunnen bieden. Daarnaast moet ook ons team elke maand eten. Door exclusief te werken met facturering vooraf kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf garanderen en voor jou klaar staan wanneer je ons nodig hebt! 

WAT IS DE LEVERTIJD?

VoorArtiesten streeft er naar om alle producten zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Je hoeft bij ons geen maanden te wachten op jouw bestelling.
Maar goed bereid kost soms even tijd! We willen kwaliteit leveren en iedere opdracht de aandacht geven die het verdient. 
Na het plaatsen van je bestelling laten we je altijd weten wat de verwachtte levertijd van jouw order is, aangezien dit kan verschillen per product en op basis van jouw wensen.