Laat je horen met

CD’s

Ben je trots op dat geweldige nummer dat je hebt gemaakt? Dat is fantastisch! Wij geloven we dat CD’s nog steeds een krachtige manier zijn om je muziek te delen met je fans en radiostations. Het gevoel van een fysieke cd in handen te hebben, met jouw nummers erop, is ongeëvenaard.

ALTIJD

KWALITEIT

Onze cd’s worden geleverd in hoogwaardige, stevige kartonnen wallets met een prachtige glossy afwerking. Deze wallets bieden niet alleen een veilige en stijlvolle verpakking voor je muziek, maar ze zorgen er ook voor dat je muziek de aandacht krijgt die het verdient. Of je nu op zoek bent naar een professionele uitstraling voor je demo, een uniek merchandise-item voor je fans, of gewoon een manier om je muziek te delen, onze cd’s zijn de perfecte keuze.

BLIJF UNIEK

MAATWERK

Maar dat is nog niet alles! We begrijpen dat artiesten verschillende behoeften hebben, en daarom bieden we ook maatwerkopties aan, zodat je je cd’s kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen. Kies uit verschillende verpakkingsstijlen, voeg boekjes toe met teksten en afbeeldingen, of kies voor een vinyl look en maak van je cd een echt kunstwerk dat je fans zal betoveren.

STANDAARD 

Onderstaande prijzen zijn inclusief:

 • Ontwerp voor- en achterkant
 • Kleine correcties aan aangeleverd materiaal (Indien nodig)
 • Drukwerk: Glossy wallet + bedrukte CD’s
 • Het aanmaken van een DDP File voor productie
 • Het publiceren van jouw muziek op de CD’s
 • Digitale proefdruk
 • Levering op 1 adres binnen Nederland

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

CD’s in Glossy wallets 
100 stuks €200,-
150  stuks €250,-
200 stuks €300,-
250 stuks €350,-

 

 

 

SPECIALS

Wil je echt iets anders dan anderen? Dat kan!

Zo leveren wij ook CD’s met andere verpakkingsmaterialenmaterialen en andere looks.

Denk hierbij aan onder andere:

 • Jewelcase
 • Digipack 4p en 6p
 • Inlays & Boekjes
 • DVD’s & Blu-Rays
 • Vinyl Look

Laat ons jouw wensen weten en we geven je een vrijblijvende offerte!

DIT WIL IK!

Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Hoeveel roll-up banners wil je bestellen?

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@voorartiesten.nl

WAT GEBEURT ER NA HET INVULLEN VAN HET FORMULIER?

Ons team neemt jouw aanvraag in behandeling en gaat ermee aan de slag. 
Indien nodig nemen we eerst even contact met je op. We maken dan voor jou een zogeheten “Digitale Proefdruk”. Een digitaal voorbeeld van jouw CD. 
Zodra je deze hebt goedgekeurd en wij alle benodigde bestanden van je hebben ontvangen starten wij met de productie en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

IK WIL LIEVER EERST EVEN OVERLEGGEN. KAN DAT?

Natuurlijk kan dat! Je kunt ons team altijd mailen op hallo@voorartiesten.nl.

Wil je liever gebeld worden? Ook dat is geen probleem! Laat per e-mail jouw telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! 

HOE WERKT DE BETALING?

Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen en we met jou hebben overlegd wat er moet gebeuren ontvang je van ons een factuur voor jouw bestelling. 
Deze factuur is voorzien van een iDeal link zodat je gemakkelijk, veilig en snel online kunt betalen. Overmaken mag natuurlijk ook, maar houd er dan rekening mee dat het verwerken wat langer kan duren. Zodra we jouw betaling binnen hebben gaan we aan de slag met het ontwerp en sturen we jou een digitale proefdruk. Na akkoord plaatsen we de bestelling in productie en leveren we deze zo snel mogelijk bij je af. 

Kan ik ook achteraf betalen?

VoorArtiesten.nl werkt exclusief met facturering vooraf. Wij willen graag onze cashflow gezond houden zodat we de producten en diensten kunnen blijven leveren waar jij blij van wordt! Wij willen zekerheid van kwaliteit en productiviteit kunnen bieden. Daarnaast moet ook ons team elke maand eten. Door exclusief te werken met facturering vooraf kunnen wij de continuïteit van ons bedrijf garanderen en voor jou klaar staan wanneer je ons nodig hebt! 

WAT IS DE LEVERTIJD?

VoorArtiesten streeft er naar om alle producten zo snel mogelijk bij je af te leveren.
Je hoeft bij ons geen maanden te wachten op jouw bestelling.
Maar goed bereid kost soms even tijd! We willen kwaliteit leveren en iedere opdracht de aandacht geven die het verdient. 
Na het plaatsen van je bestelling laten we je altijd weten wat de verwachtte levertijd van jouw order is, aangezien dit kan verschillen per product en op basis van jouw wensen.